Shaanxi Gold-Stone Electronics Co., Ltd.
Termék kategória

Mágneses porgyökerek MPP Cores 55869-A2

Mágneses porgyökerek MPP Cores 55869-A2

Az MPP magmágneses magok jó minőségű MPP maggal méretük, átjárhatóságuk és hőmérséklet stabilitásuk alapján osztályozhatók. Általában meg kell választanod a mag maximális fizikai és gazdasági méretét. A nagy keresztmetszet és a kis mágneses fluxus-sűrűség miatt a Q-érték ...


Mágneses porgyökerek MPP Cores 55869-A2

Az MPP magok a méret, a permeabilitás és a hőmérséklet stabilitás alapján osztályozhatók. Általában meg kell választanod a mag maximális fizikai és gazdasági méretét. A nagy keresztmetszet és a kis mágneses fluxus sűrűsége miatt a nagy mágneses mag Q értéke viszonylag magas, a mag vesztesége kicsi, és az ablakterület rézvesztesége csökken.

A mágneses mag külső átmérője 0,14 és 5,218 in között van. Az 1. táblázat a mag méretére és a tekercs közelítő méreteire vonatkozó fizikai adatok kiválasztását tartalmazza.
A mágneses mag külső átmérője 0,14 és 5,218 in között van
A permeabilitási tartomány 14 és 550 között van
A mágneses mag vesztesége kicsi, és az alacsony permeabilitású mágneses mag jobban megfelel a nagy frekvenciasávnak


Több mint 25 éves K + F tapasztalat
Shaanxi Gold-Stone Electronics egy professzionális gyártója szakosodott tervezése és gyártása kiváló minőségű elektronikai alkatrészek 1991 óta. Fő termékeink különböző típusú transzformátorok, induktorok, ferrit magok, közös módú fojtók, légtekercsek és egyéb kapcsolódó termékek. Ezeket az alkatrészeket széles körben használják a digitális fényképezőgépek, a számítógép VGA kártyái, az ADSL / VDSL modemek, a számítógépes perifériák, az autóipari elektronika, a távközlési berendezések, a vizsgálóberendezések, a GPS-berendezések, az orvosi készülékek és a mobiltelefon.

Képes 200 millió egység havonta készíteni
Három gyárunk van Kínában és mintegy 600 szakmunkással. A legmagasabb minőség biztosítása érdekében az ISO 9001 szabványok szerint szigorúan működünk. A fejlett gépek kihasználásával havonta 200 millió példányt kiderítünk.

Hot Tags: Magnetic Powder Cores MPP Cores 55869-A2, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, kiváló minőségű termékek
Kapcsolódó termékek
I want to leave a message
Lépjen kapcsolatba velünk
Cím: NO.21 Dongyi Road .Xi'an Shaanxi PRChina.
Telefon: +86-29-85401274
 Fax:86-29-85401274
 E-mailben:sales@gsmagnetics.com
Shaanxi Gold-Stone Electronics Co., Ltd.
Share: