Shaanxi Gold-Stone Electronics Co., Ltd.
Categories
Haza > hírek > Tartalom

Audio gyártásával Tranformer

Audio transzformátor dolgozik a hallási spektruma transzformátor, néven is ismert alacsony frekvenciás transzformátor. Munka általában 10 ~ 20000 hz frekvenciatartományban. Használt feszültség át vagy átalakítja a terhelés impedanciáját.

A rádió-hírközlés, rádió és a televízió, mint egy automatikus vezérlés, teljesítmény, mint például a gyújtóáramkör alkatrészeinek feszültség erősítés. Belül a működő zenekar gyakorisága frekvencia még akkor is, a core audio transzformátor áll Nagy áteresztőképességű anyagok halmoztak fel, az eredeti, helyettes, kanyargós, amelyhez szorosan, így szinte egész az elsődleges kanyargós mágneses fluxus, és fordítva, kanyargós láncok, a kapcsoló tényező 1. A legalacsonyabb frekvencia határozza meg az eredeti tekercselés induktivitása legmagasabb gyakoriságát határozza meg a transzformátor szivárgás induktivitás Passband.

Jobb audio transzformátor kanyargós a teljesítmény próbálja csökkenteni a szivárgás induktivitás eljutni fordulatainak száma nagyobb tekercs primer ugyanabban az időben, ami jobb karakterisztika a frekvencia, a transzformátor, de csökkenti is a sorok között elosztott kapacitás, és javítani a magas frekvenciájú, de a szivárgás induktivitás a kanyargós fordulat és vonal és ellentmondás a kapacitás mértékegységei között a három egységes , bekapcsolja a több, a nagyobb a szivárgás induktivitása az elosztott kapacitás van, annál nagyobb a így audio transzformátor tekercselés eszköz a választott anyagok nagyon finom, különösen a core, igyekszünk választani magas szilícium acél lapot a mágneses fluxussűrűség nagyobb mag, használja a shell szerkezete, a szerkezet, a célja a korlátozott számú fordul (csökkenti az elosztott kapacitás) növeli a szivárgás a tekercs induktivitása, és minimálisra csökkentsék a sok a lehetséges. Az alacsony frekvenciájú vége, az impedancia miatt kevesebb, könnyű, hogy nagyobb áramerősség a tekercs mágneses maggal telítettség jellemzői által okozott alacsony frekvenciájú, annak érdekében, hogy elkerüljék a vasmag, az a jelenség, a mágneses telítettséget, plusz a légrés között két alapvető tömítések, persze ez a fajta gyakorlat árán a növekedés, mint a szivárgás induktivitás. Egyébként, hogy egy audio transzformátor a fő anyag kiválasztása, levegő gap kiigazítása, design kör hány ésszerű kompromisszum száma.

Lépjen kapcsolatba velünk
Cím: NO.21 Dongyi Road .Xi'an Shaanxi PRChina.
Telefon: +86-29-85401274
 Fax:86-29-85401274
 E-mailben:sales@gsmagnetics.com
Shaanxi Gold-Stone Electronics Co., Ltd.
Share: