Shaanxi Gold-Stone Electronics Co., Ltd.
Categories
Haza > hírek > Tartalom

Flyback transzformátor

Transzformátor flyback állapotban egy munka magas feszültségű több infó impulzus transzformátor, rövidített FBT (flyback transzformátor). -A ' az egyetlen színes kijelző áramkörök a nagyfeszültségű kimeneti egység, a kimeneti feszültség a 20 ~ 35 kV-os. Az egy bizonyos idő flyback transzformátor jel alacsony energiájú tekercs mágneses lehajlás, és egy mágneses mezőt generál. Ha alacsony energia forrás ki van kapcsolva, a mágneses tekercs energia átvitele a magas energia-termelés, és végül hogy az elektronsugár-ágyú. Amikor befejezése után egy sor fürkésző elektron ágyú, rotációs transzformátor energiát bocsátanak ki, zárja be az elektron ágyú és megszüntetése, mágneses erő gerenda a képernyő más helyzetben, lesz képes-hoz húz egy vonal alatt.

Flyback flyback transzformátor jellemzői

Alatt 100-150 w tápegység w flyback transzformátor, alacsony költségű, egyszerű design, nagy hatásfokú, stb, széles körben használják. Összehasonlítva más hasonló topológia szerkezet áramkör és flyback transzformátor is jellemzőjével rendelkezik elszigetelése a helyettes szinten, és tud beszerez sokszoros termelés, valamint a pozitív és a negatív feszültség kimenet választás

Flyback transzformátor elve és a funkció

A kapcsoló kinyitásakor az energiát tárolja a fő szintet (az alapvető anyag). A dióda helyzetének és transzformátorok pole tényéről, az átállás nyitja meg, nem fognak átkerülni energia a terhelés oldalon. Ha a kapcsoló le van zárva, mert a mágneses mező eltűnik, a transzformátor tekercs polaritás, a teljesítmény egyenirányító vezetési, anyag, belül tárolódnak a mag energia továbbítják a terhelést. Ez a folyamat folytatódik, amíg az energia kimerülése vagy kapcsol-hoz nyit újra.

Vezérlő flyback időszakos vagy folyamatos üzemmódban is futtatható. Megnyitása / bezárása, ha a FET magházrészek energia során a flyback teljesen kimerült. Folyamatos módban működik a FET anyag a core flyback hatalom megnyitása előtt elfogy. Flyback transzformátor a konkrét munka minták társított terhelés és a bemeneti feszültség.

Lépjen kapcsolatba velünk
Cím: NO.21 Dongyi Road .Xi'an Shaanxi PRChina.
Telefon: +86-29-85401274
 Fax:86-29-85401274
 E-mailben:sales@gsmagnetics.com
Shaanxi Gold-Stone Electronics Co., Ltd.
Share: