Shaanxi Gold-Stone Electronics Co., Ltd.
Categories
Haza > hírek > Tartalom

Lágy mágneses magtok-val alacsony bővítése és a nagy mágneses permeabilitásTermék leírása
Lágy mágneses anyagból egy nagy mágneses permeabilitás korlátozzák, és útmutató a mágneses mező az elektromos, elektromechanikus, mágneses eszközök széles skáláját magas frekvenciájú, alacsony szivárgás mágneses pólus, karakterisztika a frekvencia állandó, alacsony veszteség, elektromágnesek, transzformátorok, villamos motorok, generátorok, induktorok, mágneses regisztráló készülék fejek és mágneses közgyűlésekben, készült a Fe-alapú amorf lágy mágneses anyag, nagy telítési mágneses fluxussűrűség , kiváló hőmérséklet jellemzőjét. A mágneses mező a tekercs vezeték körül a lényege, hogy hordozza a jelenlegi gyakran jön létre. A mag jelenléte növelheti a mágneses mező egy tekercs tényezővel több ezer felett.

Megjegyzés: általában használ theMatrial mint a Permalloy 80, Hiperco50, alufelni 85, elérhető-ban más anyagból is.
Mi areresearching és a termelő precíziós könnyűfém több mint 23 éves, világszerte szállítási és 10000 + ügyfelek tanú az Ön számára.
Üzemünk található Shaanxi Province, Kína. Termékeink tenni az megfelel az Európai Unió SGS---RoHs, ISO 90001, és mi van mindkét minősítéssel. Mi az előnye abban rejlik, erős kutatási és fejlesztési képességek, gazdag anyagok, magas költség, teljesítmény, és a megfelelő kapcsolatokat a gyárak a világ minden tájáról. A táblázatot hivatkozás csak más rendelkezésre álló alakzat is, mi is ASTM, UNS, GOSZT szabványok egyedi igényei szabják
További részletekért kérjük, látogasson el:
www.gsmagnetics.comvagywww.gstronics.com


Lépjen kapcsolatba velünk
Cím: NO.21 Dongyi Road .Xi'an Shaanxi PRChina.
Telefon: +86-29-85401274
 Fax:86-29-85401274
 E-mailben:sales@gsmagnetics.com
Shaanxi Gold-Stone Electronics Co., Ltd.
Share: