Shaanxi Gold-Stone Electronics Co., Ltd.
Categories
Haza > hírek > Tartalom

Kapcsolási teljesítmény ellátás transzformátor

Kapcsolási teljesítmény ellátás transzformátor

Váltás a transzformátort ellátási csatlakozott a kapcsoló cső a transzformátort, amellett, hogy a rendes transzformátor feszültség átalakító funkció az áramkör is szigetelés szigetelés és a hálózati átviteli függvény általánosan használt kapcsolóüzemű tápegység, abból az alkalomból, nagyfrekvenciás circuit.role

Kapcsolóüzemű transzformátor a kínálat és a kapcsolótípus cső együttesen alkotják a saját izgatott eltorlaszolás, oszcillátor (vagy ő), így a bemeneti dc feszültséget a magas frekvenciájú impulzus feszültség.

Energia átadás és a konverziós hatása. A flyback típusú áramkör amikor a kapcsoló cső vezetés, transzformátor átalakítja a villamos energia, a mágneses mező is tárolhatók, cső határvonal kapcsoló elengedésekor. A szokásos sokk típusú áramkör amikor a kapcsoló cső vezetés, a bemeneti feszültség ellátása közvetlenül a terhelés, és a tárolt energia tárolás induktorok energiát. Amikor a kapcsoló cső cut-off, majd tovább, át az energia tárolására induktorok kell elvégezni.

A bemeneti dc feszültség-ba mindenféle alacsony pressure.classification

Kapcsoló tápegység Trafó egy- és kétágyas sokk gerjesztés-típus teljesítmény ellátás transzformátor kapcsoló hálózati transzformátorok, a működési elv és a két fajta váltás ellátási transzformátor szerkezete nem ugyanaz. Egyetlen IP switch hálózati Trafó a bemeneti feszültség egyedi impulzusra, és arra is felhívja a gerjesztés feszültség kimenet; És krém dupla típus váltás transzformátor szövegbeviteli tápfeszültség bipoláris impulzus, általános bipoláris impulzus feszültség kimenet.

Jellegzetes parametersVoltage arány: utal a transzformátor primer feszültség és a szekunder feszültség aránya.

Ellenállás soros kapcsolásban: réz-ellenállás.

Hatékonyság: a kimeneti/bemeneti áram * 100 [%]

Szigetelési ellenállás: transzformátor tekercselés és a szigetelés között az alapvető képesség között.

Az elektromos erő: transzformátor 1 második vagy 1 perc ellenáll a felírt feszültség szintek.

compositionThe fő kapcsoló ellátási transzformátor, a mágneses anyag, a vezető anyaga és a szigetelő anyag anyaga váltás a Trafó magját.

Mágneses anyagok: kapcsoló transzformátor használt lágy mágneses Ferrit mágneses anyagok összetétele és alkalmazása gyakoriságának oszthatók két kategóriába, és NiZn MnZn osztály. Az előbbi a Nagy áteresztőképességű és nagy telítési mágneses indukció, a közbenső frekvenciájú és alacsony veszteség alacsony frekvencia-tartományban. Az alakja a vasmag, EI típusa, például E-típusú, EK, stb

Csontváz anyagok: kapcsoló transzformátor csontváz különböző-ból általános transzformátor csontváz, valamint a tekercs szigetelése és támogatás anyagok, vállaljuk a telepítés, a transzformátor, rögzített és elhelyezése, tehát egy csontváz anyagok mellett megfelelnek a szigetelés, a jelentős szakítószilárdság, ugyanabban az időben, hogy a PIN-kódot is hegesztés hőálló , csontváz anyagi Ho˝hatás hőmérséklet nagyobb, mint 200 ℃, az anyagnak meg kell felelnie láng tűzálló, és kell is a jó processability, könnyű feldolgozás be különböző formák.

Kimutatási módszer

1, megnézi a megjelenés-ból transzformátor, hogy ellenőrizze, hogy az anomália nyilvánvaló. Törés, mint például, hogy a tekercs vezeték, hegesztés, szigetelő anyag e kiéget, rögzítő csavar meglazítása, Magtok szilícium acél lapot rustily, kanyargós tekercs, hogy van-e szivárgás, stb.

2, szigetelés vizsgálat. Multiméter R-x 10 k mérési alapvető és elsődleges, illetve és a másodlagos, elsődleges és másodlagos, elektrosztatikus árnyékolás réteget és a hem között a másodlagos és a másodlagos tekercselési ellenállás, multiméter mutató helyzetben kell lennie a végtelen utal. Ellenkező esetben a transzformátor szigetelés teljesítményét.

3 tekercs be- és kikapcsolása. Hozza egy multiméter R x 1 blokk, vizsgálatok, ha a tekercselési ellenállás a végtelenig, magyarázni a kanyargós nyitott áramkör hibája.

4, a primer és szekunder tekercs diszkrimináns. Transzformátor és másodlagos elsődleges pin-pin általában az oldalról, illetőleg, és primer, 220 v szekunder tekercsek jelölt eddig feszültség értéke, mint a 15 v, 24 v, 35 v. Szerint ezek a jelek azonosítása.

Lépjen kapcsolatba velünk
Cím: NO.21 Dongyi Road .Xi'an Shaanxi PRChina.
Telefon: +86-29-85401274
 Fax:86-29-85401274
 E-mailben:sales@gsmagnetics.com
Shaanxi Gold-Stone Electronics Co., Ltd.
Share: